31 de març 2012

FUNDACIÓ MONA DEMANA AJUDA



Va de gossos és un bloc centrat en el món caní, certament. Tanmateix crec que si altres animals necessiten la nostra ajuda no els podem deixar de banda. 
I aquest cop són els monos els qui la demanen.
La Fundació Mona acull a les seves instal·lacions tan ximpanzès com altres monos que han estat maltractats o abandonats. La majoria venen de circs o del cinema i arriben carregats de traumes i problemes físics a tractar. A vegades pensem que només els animals de companyia com gats i gossos són els abandonats i maltractats però no són els únics.
Fundació Mona demana ajuda perquè necessiten canviar el sistema de calefacció del centre doncs els animals han passat molt fred l'últim hivern. Però la nova calefacció té un cost massa elevat: 12000 euros. Per això han posat a disposició de tothom una pàgina on es poden fer donatius. Per petits que siguin tots són importants. Ja porten 1040 euros recollits.
Us deixem la pàgina pels donatius i esperem haver arribat una mica als vostres cors amb aquesta demanda d'ajuda. Sabem que la crisi ens afecta a tots i que és difícil ajudar econòmicament però segur que per petit que sigui podem fer un esforç.
http://www.migranodearena.org/fundaciomona1



Aprofitem per informar que hi ha altres maneres d'ajudar a la Fundació Mona. Es pot ser soci, padrí o voluntari. Si entreu a la web trobareu la informació.