19 de des. 2009

MOTXILLA PEL PASSEIG


Segur que molts de vosaltres quan sentiu que s’ha de passejar els gossos entre dues i tres vegades al dia i un promig de mitja hora us poseu les mans el cap. Amb la vida d'avui en què el temps és un bé preuat, moltes persones teniu serioses dificultats per donar al gos l’exercici necessari. És cert que algunes races es conformen amb menys passejades i més curtes però d’altres com el Pastor Alemany, el Golden Retriever, el boxer etc. necessiten una major dòsi d’exercici per treure energia i mantenir la ment equilibrada. Us recomano sobretot als que conviviu amb races grans que utilitzeu una motxilla especial per gossos. Són unes motxilles que es posen a l’esquena de l’animal amb algun pes a cada banda. No es tracta que els pesi excessivament, sinó el suficient per cansar-los. La motxilla te diverses finalitats:
  1.  Serveix per a què el gos se senti util, com si fes un feina. Per les races de treball és vital.
  2. Tenim un lloc on posar els nostres objectes i els del gos en sortir al passeig.
  3. La més important: el pes de la motxilla fa que es dupliqui el temps del passeig. És a dir: 10 min de passeig equivaldran a 20 min- 20 min= 4 min.- 30= 60min.
  4. Si el passeig es fa a primera hora del matí i després el gos s’ha de quedar sol estarà tant cansat que no patirà angoixa ni aburriment.

Hi ha una gran varietat de marques, models i talles. Totes són vàlides, només cal tenir en compte que siguin el màxim de confortalbes, estables i que no afectin al moviment. 
Les talles van en funció del pes del gos. La taula és la següent:

•Mini : 2,5 - 6 kg.
•XXS : 6 - 15 kg.
•XS : 9 - 18 kg.
•S : 18 - 31 kg.
•M : 31 - 45 kg.
•L : + 45 kg.


Els preus varien desde 17 a 70 euros en funció de la talla, de la marca i de la sofisticació de la motxilla o alforja.
Per comprar-les us podeu acostar a qualsevol botiga canina i demanar-les, allà us assessoraran sobre quina és la motxilla més adeqüada. També podeu consultar algunes botigues online:
www.speedogs.com/mochilasparaperros.html
www.tiendanimal.es/alforja-mochila-para-perros-p-2817.html
www.mascotaplanet.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada