2 de des. 2009

PETS ICE CREAM: GELATS PER GOSSOS

La xocolata, els caramels, els pastissos....tots són aliments prohibits pels gossos perquè porten sucre i greixos. Tanmateix moltes persones no es poden resistir a les demandes dels seus animals i els en donen. Per poder satisfer els desitjos dels gossos i els seus amos l’empresa Coolbrands International a EEUU va ser la primera a comercialitzar els gelats creats especialment per gossos i gats. Són uns gelats baixos en sucre i hidrats de carboni.

A Espanya ja tenim també la nostra pròpia oferta de gelats canins: Pets Ice cream. S’han començat a vendre a botigues i clíniques veterinàries a Andalusia. Una empresa de Màlaga, Vital icecream, és la impulsora del producte a l’estat espanyol. Els seus gelats són lliures de lactosa en un 99 per cent i sense ingredients perjudicials. L’empresa ha tractat la lactosa de la llet amb lactasa, un enzim que la fa més digerible; i el sucre ha estat substituït per un edulcorant natural. Això és fonamental doncs els la majoria d’animals en edat adulta són 200 vegades més intolerants a la lactosa que els humans. Els sabors que es podran trobar de moment seran: nata, vainilla i pernil. Ara bé, l’empresa ha creat una pàgina web on els usuaris podem suggerir nous sabors que ens agradarien per les nostres mascotes, així que és qüestió de temps que s’amplií l’oferta de sabors. Cada terrina de mig litre costarà uns 3 euros i també es posaran al mercat en forma de barretes i pastissos, doncs segons diu el director de Vital icecream:  cada vegada és més comú que els amos celebrin l’aniversari de les seves mascotes. Sembla ser que les terrines Pet ice cream estaran a la venda per Nadal.


Vital icecream és una empresa que es dedica al sector del gelat desde els anys 50. També estan treballant en gelats especials per esportistes o un primer gelat universal que podrà ser consumit per tota la població, incloent els celíacs, diabètics i intolerants a la lactosa.
Des d’aquí donem l’enhorabona a aquesta idea. Els gossos i els gats no només podran gaudir d’un plaer pel paladar sinó per la seva salut, doncs els ajudarà evitar els cops de calor a l’estiu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada