22 de juny 2010

ELS GOSSOS TAMBÉ TENEN VACANCES


Ara que comença l’estiu tots frisem per a què arribin les vacances i ja estem planificant on anirem. Ara bé, molts ens trobem amb el problema de no saber amb qui deixar els gossos. Si no teniu un familiar o amic generós que us l’aculli durant la vostra sortida sempre hi ha altres opcions vàlides que hem de tenir en compte: les residències canines, els cangurs a domicili o bé buscar unes vacances en què puguem portar les mascotes amb nosaltres. Des de Va de gossos us facilitarem algunes opcions.


Residències canines:


Si heu pensat portar els vostres gossos o gats a una residencia és una bona solució. Per un preu raonable que oscil•la entre els 8 i 15 euros per dia els vostres gossos gaudiran d’unes instal•lacions còmodes, podran relacionar-se amb altres gossos i per tant no se sentiran sols ni avorrits, i com que la majoria també ofereixen serveis d’agility, ensinistrament etc. les vacances es poden convertir en tota una experiència pels gossos. Si en teniu dos hi ha l’opció de demanar una gàbia doble per no separar-los. Us proposem algunes residències de tot Catalunya que estan molt bé, i per si voleu consultar-ne més aquí teniu la web de la Guia de residències d'Espanya.

BARCELONA
  1. Animalius(Barcelona): http://www.animalius.com/es/
  2. El gos blanc(Castellolí): http://www.elgosblanc.com/
  3. Més k gossos (Masquefa): http://www.kgossos.com/
  4. Font Galí(Piera): http://www.viladepiera.cat/la-vila/entitats/114

Residència canina Més k gossos

TARRAGONA
  1. Can Fauna (Banyeres del Penedès): http://www.canfauna-catala.blogspot.com/
  2. Guarderia de mascotas Kimi (Tortosa): http://www.guiaresidenciacanina.com/residencia-mascotas-kimi-194.htm
  3. Centre caní Penedès (el Vendrell): http://www.canpenedes.cat/


Centre Caní Penedès
GIRONA
  1. Centro canino de Brian (Sant Jordi Desvalls): http://www.debrian.com/
  2. Multifauna Girona (Girona): http://www.multifauna.com/
  3. Herrkan (Torroella de Montgrí): http://www.herrkan.com/1.html

Centro Canino de Brian
LLEIDA
  1. Hotelcan (anglesola): http://www.hotelcan.es/
  2. Borgescan(Les Borges blanques): http://www.borgescan.com/
  3. Greenhouse2000(Lleida): http://www.greenhouse2000.net/historia.asp

Residència canina Hotelcan



Serveis de cangur a domicili:

Una altra opció que s’està posant de moda en els últims temps és la de deixar els gossos a casa, on se senten segurs i en contacte amb els amos, i contractar els serveis dels cangurs a domicili. Es tracta de acordar quantes vegades al dia voleu que us vinguin a visitar els vostres animals, quantes passejades voleu i en funció d’això el preu serà un o altre. A més a més aquestes empreses solen fer altres serveis com la perruqueria, fer de taxi i veterinari, tot a domicili. Pel que fa a preus no hi ha gaire diferencia amb les residències, tanmateix té l'avantatge que el gos no es mou del seu entorn i això li treu angoixa i estres.


  1. Cangur, enlloc com a casa: Cobren 12 euros per visita a casa. http://www.cangur.cat/
  2. Dog walking: Té diverses tarifes: 15 euros per el pack de dues visites de 40 min per dia o preus segons el temps de passejades. http://www.dogwalking.es/
I per si finalment decidiu que el millor I més econòmic és emportar-vos els animals amb vosaltres la Fundació Affinity juntament amb l’editorial Viena, han fet una guia prou complerta sobre hotels, cases rurals, càmpings, clíniques veterinàries, residències etc. Tots els llocs on accepten els teus animals:


- Guia para viajar con animales de compañía 2010. Fundación Affinity. Editorial Viena. 2010.




1 comentari:

  1. Algu en pot donar informació sobre Kanstak, per deixar el gos?

    ResponElimina