31 d’ag. 2010

LA REVISTA METROPOLITAN BARCELONA PARLA DE VA DE GOSSOS

Fa uns mesos la Hanna Pennell em va fer una entrevista sobre el meu bloc Va de gossos per un article per la revista digital anglesa Metropolitan Barcelona on parlaria sobre bloggers a Barcelona. L'article "Bcn Bloggers" acaba de sortir i des de Va de gossos hem cregut interessant posar l'enllaç de l'article i traduir el fragment on parla del bloc, doncs està en anglès. L'article fa una pinzellada de diferents blogs i bloggers catalans on inclou informació donada a l'entrevista. Al final de l'article Pennell exposa les adreces de tots els blocs i posa un fragment de l'entrada que hi havia en el moment d'escriure l'article.
A continuació posarem el fragment de l'article original on parlen del bloc i posteriorment la traducció:

(...)Amongst local-language blogs, ‘Va de gossos’ (‘About dogs’) is a good example of a site based on a personal interest but giving it a more serious and professional perspective. Written by Catalan Leticia Argilés, it covers dog behaviour and psychology and aims to “provide the keys to understanding canine language and know how to interpret and educate your dog,” said Argilés. Amongst other topics, it includes information about health, books, breeds and dog-related events (all illustrated with cute photos). Argilés actually began studying audiovisual communication but later decided that dogs were her first love and she moved into dog psychology; she is just finishing a course to become a veterinary assistant. Her blog was started in October 2007 but wasn’t a project she really focused on until last year, when she decided to approach it as though it was a “professional website.”(...)


(...) Dels blocs en la llengua local, Va de gossos és un bon exemple d'una pàgina basada en un interès personal però donant una perspectiva seriosa i professional. Escrit per la catalana Leticia Argilés, parla del comportament i la psicologia canina i va destinat a "donar les claus per entendre el llenguatge caní i entendre com interpretar i educar el teu gos", diu Argilés. A més d'altres temes, inclou informació sobre salut, llibres, aconteixements sobre gossos (tots il·lustrats amb fotos). Argilés va començar estudiant comunicació audiovisual però més tard va decidir que els gossos eren la seva passió i es va passar a la psicologia canina; està acabant un curs per ser auxiliar de veterinària. El seu bloc es va començar a l'octubre del 2007 però encara no hi havia una implicació tan gran com en l'últim any, quan va decidir aprofitar-lo com si es tractés d'un web professional. (...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada