7 de març 2011

TV3 APOSTA PELS ANIMALS

Dilluns dia 7 de març el canal Club super 3 estrena Superveterinaris, un programa sobre etologia canina en què l'etòloga Victòria Coll, professional amb 20 anys d'experiència corregint problemes de conducta canina, serà l'encarregada de conduir el programa. Aquest el veurem els dilluns a les 14'50 i durarà 12 capítols. Lluny d'assemblar-se a productes similars com el Encantador de perros o Malas pulgas, Superveterinaris donarà un enfocament diferent, mostrant com 21 nens presenten els seus casos des del seu punt de vista. Coll oferirà consells sobre com educar les mascotes, com alimentar-les, com jugar-hi i analitzarà el llenguatge corporal dels animals. El fet que siguin nens qui exposin els seus dubtes donarà simplicitat a les respostes i explicacions de manera que tothom pugui entendre les bases de l'educació dels animals amb la màxima senzillesa possible. Serà útil per nens i adults, que al cap i a la fi, són tots els qui conviuen amb els animals a les seves cases.

La televisió catalana aposta pels programes d'animals i reestrena a tv3 la serie-documental Veterinaris, després de 7 anys de l'última temporada, presentada per Pol Izquierdo. El 4 de març es va fer el primer capítol d'aquesta segona etapa de Veterinaris amb una gran audiència, un 25% del share. La serie s'estructura amb la presentació de 4 o 5 casos, la seva problemàtica particular i el seu procés, tot intercalant unes històries amb les altres. El primer capítol va entendrir tot Catalunya amb una cria d'Orangutà separada de la mare perquè aquesta l'havia lesionat, un porc vietnamita, una cria de Dàlmata, un conill etc.
La serie la veureu tots els dijous a les 21'50 a tv3.
Els dos formats aposten pels animals i ho fan amb formats i perspectives diferents, però tots dos aborden circumstàncies i problemàtiques útils en una societat cada cop més poblada pels animals, sobretot els de companyia. Cal conèixer i cal saber com cuidar-los.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada