27 de nov. 2011

AJUDA PELS ANIMALS DE LES GOSSERES A L'HIVERN

L’hivern és la pitjor estació de l’any pels animals de les gosseres i les protectores. A pesar que els cuidadors i responsables intenten fer el possible per què no pateixin el fred és quasi impossible. Les instal·lacions són limitades i els gossos i gats viuen en gàbies on entra molt de fred i la humitat és alta. Els més vellets són els que pateixin més perquè solen tenir reuma i problemes d’ossos que s’agreugen amb les baixes temperatures. S’intenta que els més delicats visquin en cases d’acollida però no arriba per tots .
Des de Va de gossos intentem fer el possible per difondre les necessitats dels gossos en tots els aspectes i per això creiem que és important que es coneguin les problemàtiques dels animals de les gosseres. Demanem que si teniu mantes les porteu a qualsevol centre que tingueu a prop, mai en sobren i us ho agrairan. També necessiten llaunes de menjar humit pels gossetes vells que no tenen bona dentadura, collars, corretges i sobretot, que si la vostra vida us ho permet acolliu un animalet (gat o gos) a casa vostra. L’acolliment només requereix dedicació i un sostre còmode, les despeses econòmiques les cobreix el centre.
Aquests animals ja han patit prou amb l’abandonament perquè a sobre hagin de patir les inclemències del clima dia rere dia.
A la dreta del bloc hi ha un llistat de protectores, refugis i gosseres de Catalunya. Si cliqueu damunt entrareu a les seves webs i veureu les adreces per si voleu anar a alguna. Moltes gràcies per la vostra solidaritat. 


2 comentaris:

  1. Felicitats per la feina que fas, de debò! Molt bona publicació! interessantíssima i realista! Segueix així! Molta sort, tant per tu com per tots els nostres amics peludets!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapetona!! sobretot per seguir els meus blocs. És super important per mi!

    ResponElimina