12 de febr. 2009

UNA NOVA RÀDIO PER A GOSSOS


Per qui es pensi que ja no queda res per inventar un empresari de Bangkok, Anupan Boonchuen, ha creat una ràdio a internet. No semblaria una idea gaire innovadora si no sabessiu que va dirigida a oients canins. La ràdio en qüestió és diu Dog radio Thailan(www.dogradiothailand.com) i va sorgir quan l’empresari va observar que els gossos es posaven molt contents quan anaven a la seva escola de perruqueria canina i escoltaven música. La programació no és gaire variada. De moment només hi posen música Tailandesa però ja hi ha la intenció d’incorporar un Dj. que parli als gossos.
Dog radio Thailand no és la primera ràdio canina al món. Com no podia ser d’altra manera, als EEUU ja n’hi ha dues: Lucky dog radio(www.luckydogradio.com) i Dogcatradio(www.dogcatradio.com) Aquesta última no solsament posa música sinó que es dedica a entretenir els gossos mentre els amos treballen i a donar-los consells com que no mosseguin els mobles de casa.
La veritat és que la idea de fer una ràdio per gossos és curiosa i divertida però no deixa de ser una manera més d’humanitzar els gossos, com sempre ha fet el cinema, i donar una visió equivocada del què és un gos i de com se l'ha de tractar. Que hi hagi una ràdio que parli de gossos està bé, però si està pensada per ser escoltada per els amos, no pels gossos, que no entendran res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada