12 de gen. 2011

DOS ESDEVENIMENTS BENÈFICS AL GENER

la Lliga per la protecció d'animals i plantes de Barcelona organitza el dissabte 29 de gener un sopar amb espectacle per recaudar diners pels animals.

L'acte consistirà en un sopar pica-pica al restaurant La reina de corazones , ubicat a la ronda universitat 11, de 21h a 3h. El preu serà de 25 euros i inclourà el pica-pica + dues begudes + la veu Swing de les noies del Trio chikiboom, uns espectacles de clown, un número de malabars de Martademarte i per acabar una actuació de Breakedance.
Per tots els qui vulguin allargar la nit podran fer-ho fe gràcies al DJ convidat.
Totes les consumicions extres que es facin tindran un percentatge destinat a la protectora. Els 25 euros de l'entrada aniran íntegrament pels animals.

Per fer la reserva podeu ingressar els diners a un compte de La Caixa:
núm: 2100 3282 682500037856
Titular: Lliga per la protecció d'animals i plantes de barcelona.
Cal posar en assumpte el vostre nom i cognoms i tot seguit sopar.
També es pot reservar portant els diners a la protectora directament.

Us hi esperem! Passareu una vetllada divertida i estareu ajudant els animals que tant ho necessiten.

Uns dies abans, el 25 de gener, La Lliga per la Protecció d'animals i Plantes organitza un concert benèfic en què part de la recaudació serà pels animals de la protectora. El concert anirà a càrrec de Isabel Pena i Albert Casanova i es farà a la sala Luz de Gas a les 21h. El preu serà de 15 euros i inclou l'actuació musical i el sorteig d'unes catifes de Francisco Cumellas. Us hi esperem! 


Equip de voluntàris de la Protectora juntament amb alguns dels gossos.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada