13 de set. 2011

EL VELL SNOOPY


Hi ha dies que quedes colpit per alguna notícia del diari, i no precisament negativa, i hi vas pensant al llarg del dia. Diumenge em va passar quan vaig arribar a la secció Barcelona del Periódico. Em vaig detenir per una foto d’un gosset i un nen abraçats. Aquest gos, l'Snoopy, té 16 anys i en portava 12 al refugi l’Amistat de Vallirana. Gràcies a un reportatge anterior al diari amb fotos grans dels gossos del refugi una família es va commoure amb la historia de Snoopy, que ja és cec i molt ancià. Van anar al refugi i el van adoptar.

M’emocionen totes les persones que decideixen adoptar un animal d’una gossera abans que comprar perquè demostren tenir un cor noble, una generositat sense límits i un amor pels animals que contrasta amb els que els han abandonat. I m’emocionen especialment els qui enlloc d’endur-se un cadell prenen la decisió de donar casa a gossets malalts o ancians, aquells qui ningú vol i que solen morir a les protectores. Ja sabem que duraran poc i que no els disfrutarem gaire i per això és d’una generositat extrema. Snoopy ha fet sort i encara que només visqui un any més segur que serà el més feliç de tota la seva vida. Gràcies infinites a aquesta família i a totes les que fan el mateix.  


*A partir de la notícia al Periódico de Catalunya: “Un hogar para el viejo Snoopy”. Secció Gran Barcelona. Dia 11 de setembre.

1 comentari:

  1. Realment és molt emocionant! Jo també agraeïxo de tot cor el que ha fet aquesta familia. Queda gent, molt, molt noble!

    ResponElimina