21 de nov. 2011

QUAN UN AMIC SE'N VA


Avui ha marxat un bon amic, en Thor. Fa un mes el vaig apadrinar atreta per la seva mirada trista, vella i castigada. Com tants altres gossos havia estat abandonat per uns amos sense cap mena de compasió. Era gran i això el feia extremadament vulnerable a viure en una protectora. La seva salut sempre va ser delicada, degut a la duresa de la vida que havia tingut i és aquest constant anar i venir de l'hospital el què l'ha portat a una mort tranquil·la i dolça, envoltada de persones que el cuidaven i l'estimaven a la protectora.
Segur que hi ha un cel per gossos on l'esperen i on no haurà de patir mai més, sobretot per culpa de les persones.
Descansa en pau, petit Thor!

5 comentaris:

  1. Leti, ho sento moltissim....tot i que fes poquet que l'apadrinéssis també conec el teu amor cap els animals (especialment cap als gossos) i tan de bo sempre existeixi gent com tu.
    I estic segurissima que si, que hi ha un cel per gossos. ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa. I gent com tu reina, que li dones tot a la teva gossa.
    petonets

    ResponElimina
  3. Sí veritablement jo també crec que hi ha un cel només per a gossos saps, però crec també que seran ells els que ens jutjaran a tots nosaltres, als humans em refereixo.


    Anna P. O. (Girona)

    ResponElimina
  4. Em sap moltissim greu, jo fa una mica mes d'un any que tb va creur el pont de l'arc iris el meu apadrinat i la veritat que encara que no els tinguis a casa els hi hagafes un especial carinyo, potser pel fet de que t'agradaria donar-los-hi el mateix que als que si tens a casa i no pots. sels estima moltissimmmm. molts anims i pensa que en thor estara encantat de que continuis ajudant a altres peluts que com ell pasava desapersevut als ulls dels altres. ;)

    ResponElimina
  5. Moltes Gràcies Anna i Biaix. M'encanta veure que hi ha més gent que té aquest sentiment.

    ResponElimina