18 d’abr. 2012

ESDEVENIMENTS D'ABRIL


El diumenge 22 d’abril la residencia canina Can Jané celebra el seu 20è aniversari amb una gran festa per tots els gossos i amos que hi vulguin assistir.
Entre les 10h i les 18h es faran activitats de tot tipus: des de Tupperdog, jocs d’intel·ligència, consultes d’educació canina, exhibicions de disc dog per posar a prova les habilitats dels gossos, xerrades sobre nutrició canina, agility etc. També s’aprofita el benentès per inaugurar ja la temporada de piscina.
Totes les activitats són gratuïtes i hi haurà servei de bar tot el dia. Sense oblidar que es donaran regals i sortejos a tots els assistents!
No podeu faltar!
Royal canin ha posat en marxa un nou concurs de fotografies canines. En aquesta ocasió se centra en la magnífica raça Buldog anglès.  Només cal fer una foto interessant i original al teu Buldog i penjar-la a la web: http://www.mibulldogesespecial.es/
El 30 d’abril es farà un sorteig i el guanyador s’endurà un any sencer d’alimentació gratis pel gos. No té desperdici!

El garden center Art i Flora de Platja d’Aro  prepara pel dia 29 d’abril el Dia del gos. Es farà una desfilada canina on es premiaran el gos més guapo, el més simpàtic, el més obedient, i la millor parella amo/gos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada