24 d’abr. 2012

HISTÒRIES MOLT HUMANES AMB PROTAGONISTES MOLT ANIMALS

Dijous 19 d'abril tv3 va estrenar nova temporada de la sèrie/reportatge Veterinaris. Després de l'èxit de la segona no han trigat més que uns mesos a posar-se a treballar per una tercera, no com va passar entre la primera i la segona, que van separar-se per un làpsus de temps de 15 anys. 
Aquesta vegada els episodis se centraran sobretot en gats i gossos, no pas com l'anterior, que ens va mostrar una varietat immensa d'animals, tan de zoo, com de granja, com domèstics. 
El primer capítol no va estar exempt de llàgrimes amb la mort de Felip, un gos senglaner al qual van haver de sacrificar per una malaltia incurable que li anava inutilitzant les extremitats. Una vida es va perdre però una altra arribava amb el naixement d'un petit gos de raça Bòxer. També vam riure amb la primera visita del Balboa, un porc vietnamita fill d'en Thyson, conegut a la primera temporada. 
Si no vau poder veure el primer episodi podeu entrar a la web i veure el vídeo: http://www.tv3.cat/veterinaris

Una bona colla d'animalons ens esperen cada dijous a les 21'50 a tv3. No cal ser amant dels animals per veure Veterinaris, doncs la tendresa que desprenen i l'amor incondicional de les persones que els rodejen, siguin professionals o amos, enganxen fins i tot el cor més dur. 
Al cap i a la fi són "històries molt humanes amb protagonistes molt animals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada