10 de maig 2010

CERVESA SENSE ALCOHOL


Qui ha dit que els gossos només puguin beure aigua? Ara la casa Happy tale Ale ha trencat aquesta norma fabricant una cervesa apta i destinada pels amics de quatre potes. Està feta amb Malta de civada i aigua filtrada i enriquida amb vitamina E. Això sí, no ens espantem, no porta alcohol ni aigua carbonatada, dos ingredients molt nocius pels gossos. Els seus creadors afirmen que té un sabor irresistible pels gossos. El preu és de 10 dòlars el pack de sis ampolles. Podeu informar-vos i comprar-ne a BeerForDogs.com


A Holanda, la marca Kwispelbier, també produeix cervesa per gossos. És menys sofisticada que la Happy tale Ale i porta extractes de carn de vaca. De fet, la creadora(Terrie Brenden) d’aquesta marca de cervesa és una propietària d’una botiga de mascotes.” Una vegada a l’any la meva família i jo anem a Àustria a caçar amb els gossos, i al final de la jornada ens asseiem a prendre cervesa. Un dia se’ns va acudir que qualsevol gos amb la mateixa jornada també se’n mereixia una.” Brenden va encarregar a una cerveseria local que li produís la cervesa i l’embotellés. Li va posar Kwispel de nom perquè en Holandès significa “moure la cua”. El seu preu és de 2’14 dòlars per ampolla.


A veure si alguna marca de cerveses espanyola s’atreveix a crear la seva pròpia cervesa canina. Segur que a l’estiu molts dels nostres gossos l’agrairien!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada