1 de des. 2011

TESTIMONI DE 5 GOSSOS D'UNA PROTECTORA




El vídeo que hem penjat és del 30 de novembre del programa Divendres on van parlar amb dos representats de la protectora Amics dels animals de la Noguera d’Artesa de Segre respecte la feina que fan a la protectora . Ens presenten 5 gossos amb històries terribles però amb la gran sort d’haver estat salvats i cuidats per aquesta protectora. Ara esperen una família que els estimi tal com són, amb les seves mancances, malalties o problemàtiques.
Des de Va de gossos ens sumem a la demanda de la Protectora Amics dels animals de la Noguera i volem entrar a les consciències de tantes persones que per Nadal pensen regalar un gos. Sisplau, penseu-vos-ho molt bé abans d’adquirir un gos, perquè està demostrat que molts dels animals que es compren per Nadal s’abandonen a l’estiu. Per què? Perquè es veuen com joguines i quan som concscients de les necessitats reals i de les obligacions llavors ens deixen d’interessar. Si després de fer una llarga llista de pros i contres i de consultar-ho amb tots els membres de la casa, finalment decidiu tenir un animal de companyia sigueu generosos i aneu a una protectora o gossera. Allà hi ha molts animalons esperant una casa que us faran tan o més feliços que un animal comprat a una botiga, i els estareu salvant de la soledat i la fredor d’una gàbia. 

3 comentaris:

  1. està molt bé el vídeo!!! fan una gran feina aquestes protectores!! apart els gossets estant molt ben cuidats!!

    Espero que aquest nadal la gent estigui més concienciada que un animal no és un juguet!!
    és una pena vuere tants gossos que pateixen a les llars.

    Hi ha molta gent que es pensa que per tindre un jardí el gosset ja està bé i s'oblida que necessiten exercici diari.

    un petonàssss

    ResponElimina
  2. M'alegra molt veure que han penjat el video al teu blog i que des de "va de gossos" us uniu a la causa (evidentment) una forta abraçada!

    ResponElimina
  3. No dona, el video l'he penjat jo!! Però gràcies :)

    ResponElimina