8 de des. 2010

EL PARE NOEL TAMBÉ ES RECORDA DELS GOSSOS


Quan arriben les festes nadalenques les botigues de mascotes aprofiten per oferir regals propis d'aquestes dates pels nostres animals. Sovint són pacs de joguines o de llaminadures ornamentats amb motius nadalencs.

La coneguda cadena de botigues de mascotes Mr. Guau ofereix uns quants productes de Nadal. Els trobareu a totes les botigues, tant a les físiques com les online. Ofereixen des de peluixos per gossos amb forma de ninot de neu, pare Noel, fins a mitjons plens de llaminadures a preus molt accessibles. Els preus dels peluixos oscil·len entre els 5 i 9 €. Els mitjons entre els 2'70 i 3'40 € i després una gran oferta són els lots de regals ben complerts: objectes d'higiene, joguines, llaminadures. El preu és d'uns 24 €.



La botiga online Kuka World també ofereix un especial Nadal de productes per regalar. Des de divertides disfresses de pare Noel per gos (35'90 €), mitjons amb regals (18'90€) fins a joguines de nadal (8'90€) o pacs plens de llaminadures.



La botiga online Mascota planet també ofereix productes exclusius de Nadal. A part dels ja esmentats anteriorment cal destacar la caseta de Nadal. Una caseta plena de llaminadures canines que també es menja per 11'51€.


Si estaveu dubtosos sobre què regalar als vostres gossos o a persones que en tenen ja teniu unes quantes idees i opcions per elegir a bons preus. Ells també mereixen el seu paquet al peu de l'arbre, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada